Persoonlijk begeleiding?

 

Waarom persoonlijke begeleiding?
Veel patiënten zijn onbekend met het gebruik van truffels en soortgelijke producten. Dat maakt het lastig te bepalen hoe en hoeveel er gebruikt moet worden en welke effecten er verwacht kunnen worden en dat is gewoonweg best eng. Daarom bied ik u desgevraagd uitgebreid deskundig advies en begeleiding bij het gebruik van MediTruffel.

Waaruit bestaat de persoonlijke begeleiding?
De persoonlijke begeleiding die ik u bied bestaat uit:

1. Persoonlijk advies aan de hand van het door u ingevulde intakeformulier;

2. Toezending proefpakket;

3. Evaluatie en vervolgadvies aan de hand van uw online hoofdpijndagboek;

Hoe werkt persoonlijke begeleiding?
u vult eerst het intakeformulier in. Nadat wij een ingevuld intakeformulier hebben ontvangen ontvangt u binnen 48 uur uw persoonlijk advies voor verantwoord gebruik van MediTruffels.

Wij verzenden uw proefpakket na ontvangst van uw betaling. De kosten van een proefpakket MediTruffel bedragen 60 euro.

Nadat u uw proefpakket hebt ontvangen probeert u de MediTruffel uit. Daarna begint u met het bijhouden van het online hoofdpijndagboek.

Vult u het hoofdpijndagboek in. Dan ontvangt u binnen 24 uur een evaluatie en suggesties voor verbeteringen.

Na 3 maanden ontvangt u van mij een eindevaluatie en een advies voor uw vervolggebruik. Tevens kunt u voor vragen en opmerkingen telefonisch contact opnemen of naar mij mailen.

Belangstelling?
Bel of mail mij met uw verzoek tot begeleiding. Geef daarbij tevens aan of u ook een pakket MediTruffel wenst te ontvangen.

Tel:  06 – 456 71 112  /  06 – 474 90 203 (maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:00 en tussen 13:00 en 17:00 en op vrijdag van 09:00 tot 12:00)
Mail: Raymond@meditruffel.nl

Comments are closed.