Over mij

Ik ben Raymond de Bruijn en tot voor kort was ook mijn moeder wekelijks slachtoffer van onverklaarbare hoofdpijnen. Sinds mijn moeder echter MediTruffel gebruikt is de hoofdpijn die normaal 2 tot 3 dagen aanhoudt binnen twee uur weg.

Onderzoek
Voordat ik mijn moeder het voorstel durfde te doen om eens truffelthee te proberen, wilde ik eerst weten of het veilig was met name in combinatie met eventueel medicijngebruik.

Daarom ben ik een onderzoek begonnen naar de werking van psilocibine (de werkzame stof in truffels) met name als pijnstiller voor hoofdpijn. Mijn onderzoek bracht mij in aanraking met patiënten die zowel positieve als negatieve ervaringen hadden met psilocibine.

Ik wilde weten aan welke vorm 20160901_154546_resizedvan hoofdpijn ze leden, hoe ze het gebruikten, in wat voor hoeveelheden, hoe vaak, waarom positief of negatief, enzovoort (hierbij struikelde ik trouwens op het internet over informatie voor de recreatieve gebruiker met kreten als “ervaren van visioenen”, “zien van kleuren”,” maken van interne reis”, etc.) Kortom verschillende “tripniveau’s” waar mijn moeder niet op zat te wachten en zelfs als beangstigend zou ervaren.

Op het internet vond ik ondersteunend wetenschappelijk onderzoek en vervolgens na vele gesprekken met apothekers, artsen, dokters en verschillende specialisten op het gebied van hoofdpijnbestrijding was het tijd om mijn moeder te informeren en voor haar de juiste truffel en dosering te vinden. Omdat de werking van de truffel wordt beïnvloedt door medicijnen moest zij wel eerst afkicken. Daarvoor hebben we natuurlijk wel eerst de artsen geraadpleegd!

Informatiecentrum MediTruffel
Door het onderzoek en de ervaringen met hoofdpijnpatiënten en verschillende truffels is het idee ontstaan voor het informatiecentrum MediTruffel waar u terecht kunt voor alle informatie over het gebruik van truffels en advies en begeleiding bij het gebruik van MediTruffel. Ook biedt het een platform waar patiënten met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen uit kunnen wisselen.

Wat wil ik?
Zoveel mogelijk patiënten helpen van hun hoofdpijn af te komen. En ik ben er zeker van dat meer hoofdpijnpatienten dan mijn moeder baat zullen hebben bij het gebruik van truffels.

Hoe wil ik dit bereiken?     
Patienten helpen probeer ik te doen door:

  • Persoonlijke begeleiding en advies bij het gebruik van MediTruffel;
  • Leveren van een constante en betrouwbare kwaliteit MediTruffel.

Daarnaast is het belangrijk om zoveel mogelijk patienten en artsen te bereiken. Dat probeer ik te doen door:

  • Een platform te creëren waar patiënten hun ervaringen kunnen delen;.
  • Het geven van voorlichtingen en lezingen;
  • organiseren van workshops over het gebruik van MediTruffel.

Rijk zal ik hier niet mee worden maar al zou maar 1% van de patiënten met clusterhoofdpijn, aangezichtspijn en/of migraine ermee geholpen zijn dan is het mijn inspanningen waard! Elke patiënt met (cluster)hoofdpijn, aangezichtspijn of migraine zal dat kunnen beamen.